schilderijen op maat

Portret Ondernemer

Geef jouw bedrijf een persoonlijk gezicht met een uniek portret van de ondernemer.

Dirk Van Houtven- Schilder
portret Dirk Van Houtven Portret-Eren schilderkunst

Ondernemers, zakenmensen, zelfstandigen,… Stuk voor stuk harde werkers. Ik omschrijf ze ook wel als doeners of durvers. Ze zijn de hoekstenen van de maatschappij en stralen vaak een bepaald soort energie uit. Dié energie vastleggen op doek, een portret van een ondernemer, dat vind ik een uitdaging en een mateloze energieboost. 

Waarom precies zelfstandigen en ondernemers?

Ondernemers en zelfstandigen zijn doorgaans gedreven door een onuitputtelijke passie en energie voor hun vak. Dit enthousiasme is voor mij als kunstenaar bijgevold inspirerend en drijft me om het vast te leggen in mijn schilderijen. Ze hebben ook elk een uniek verhaal te vertellen. Bijvoorbeeld van de eerste sprong in het diepe tot de successen en uitdagingen onderweg. Ik vind het geweldig om deze verhalen te visualiseren en ze een blijvende plaats te geven in de kunst.

Het vastleggen van de essentie van een ondernemer of zelfstandige vereist creatieve vaardigheden en een diepgaand begrip van hun karakter. Dit is dus voor mij een boeiende uitdaging die mijn artistieke grenzen verlegt. Daarnaast geloof ik dat het tonen van ondernemers en zelfstandigen in de kunst anderen kan inspireren om hun eigen dromen na te jagen. Het laten zien van de menselijke kant van zakendoen kan anderen aanmoedigen om risico’s te nemen en te groeien.

portret Dirk Van Houtven Portret-Eren schilderwerk
portret Dirk Van Houtven Portret-Eren schilderwerk

Hoe werk ik?

Mijn aanpak is zoals bij de meeste van mijn portretten persoonlijk en op maat gemaakt. Ik begin altijd met een diepgaand gesprek om je verhaal, doelen en visie te begrijpen. Ik streef ernaar om je energie en passie vast te leggen in elke penseelstreek, elke kleur en elk detail van mijn schilderijen. Het resultaat is een uniek kunstwerk dat een weerspiegeling is van je ondernemerschap.

Zodra het portret klaar is, wordt het vaak geëtaleerd op een plek waar de ondernemer het vaakst vertoeft. Een kok kan hiermee pronken in zijn restaurant, een CEO van een toonaangevend bedrijf kan dit in zijn kantoorruimte hangen, een boer kan dit in zijn kantoor of zelfs zijn leefruimte of slaapkamer hangen.

Geïnteresseerd?

Ontdek alvast wat het portret zal kosten die jij voor ogen hebt. Laat onderstaande gegevens achter en dan voorzie ik je zo snel mogelijk van jouw prijs op aanvraag.