schilderijen op maat

Naakt Portret

 

Dirk Van Houtven- Schilder
portret Dirk Van Houtven Portret-Eren schilderkunst & portretten schilderen

Je lichaam tonen zoals het écht is. Een ware verademing, tegenover al de perfectie in de media. Op deze manier helpt een naaktportret je om trots te zijn op jezelf. En je lijf te waarderen als het ware wonder dat het is. Zonder jezelf constant af te vragen of alles er al dan niet goed uitziet.

Hoe ga ik te werk?

In mijn schildersatelier in Heist-op-den-Berg werk ik in alle discretie aan jouw naaktportret. Een spannend moment voor sommigen, maar vooral ook iets leerzaam dat je bijblijft. Deze sessies helpen jou te houden van je lichaam en zijn imperfecties.

Tijdens het schilderproces houd ik je op de hoogte van de vooruitgang, zodat je precies weet wat je kan verwachten. Mocht je tussentijds nog iets willen aanpassen, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Pas als jij helemaal tevreden bent met het resultaat, beschouw ik het schilderij als voltooid.

naaktportret 1
naaktportret 2

Waarom een naaktportret?

Het schilderen van een naaktportret is een unieke ervaring die veel mensen helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen. Het kan een manier zijn om jezelf te laten zien zoals je bent en je te waarderen voor wie je bent. Het schilderij kan je helpen om jezelf altijd te herinneren aan je eigen schoonheid. Zowel vrouwen als mannen zijn welkom om plaats te nemen voor mijn schildersezel.

Ben je op zoek naar een uniek naaktportret dat helemaal bij jou past? Of kom je graag samen met je partner om jullie chemische klik te laten vastleggen op mijn canvas? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat je een schilderij krijgt dat je voor altijd zal koesteren.

Geïnteresseerd?

Ontdek alvast wat het portret zal kosten die jij voor ogen hebt. Laat onderstaande gegevens achter en dan voorzie ik je zo snel mogelijk van jouw prijs op aanvraag.