schilderijen op maat

Familie Portret

 

Dirk Van Houtven- Schilder
portret Dirk Van Houtven Portret-Eren schilderwerk

Toon aan de buitenwereld dat je met elkaar verbonden bent. Of het nu je eigen gezin is of de hele familie: dit type portret is een aandenken dat generaties lang blijft bestaan. In vergelijking met een klassieke foto, heeft een familieportret ook eens zoveel uitstraling. Het is een momentopname van alle dierbare gezichten die deel uitmaken van jullie stamboom. Met zo’n portret kun je niet alleen terugkijken op de mooie herinneringen, maar het kan ook een gespreksonderwerp zijn voor toekomstige generaties.

Aan de slag!

Het maken van een familieportret is een leuke manier om iedereen bij elkaar te brengen. Ik zorg ervoor dat elk individu in het portret herkenbaar is en dat hun unieke persoonlijkheden naar voren komen. Dit zorgt ervoor dat het portret niet alleen een mooie herinnering is, maar ook een waardevolle weergave van jullie familiegeschiedenis.

 

In een aantal sessies vereeuwig ik jullie unieke stamboom. Een fijne gelegenheid om iedereen bij elkaar te laten komen.

Geïnteresseerd?

Ontdek alvast wat het portret zal kosten die jij voor ogen hebt. Laat onderstaande gegevens achter en dan voorzie ik je zo snel mogelijk van jouw prijs op aanvraag.