schilderijen op maat

Portret Dieren

 

Dirk Van Houtven- Schilder
portret Dirk Van Houtven Portret-Eren schilderkunst & portretten schilderen

Wil je je passie voor de paardensport vereeuwigen? Je favoriete dier op een realistische manier vereeuwigen? Naast portretten van mensen schilder ik ook graag een portret van dieren. Dit kunnen bijvoorbeeld ook landbouw- of neerhofdieren zijn. Denk hierbij aan koeien, geiten, schapen, kippen,… Laten we samen bespreken welk dier jij in gedachten hebt. 

Waarom dieren?

Ik vind het fantastisch om dieren op een realistische manier weer te geven op het doek. Hierbij is het voor mij belangrijk dat het karakter van het dier goed naar voren komt. Dit zorgt ervoor dat het schilderij niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een persoonlijke betekenis heeft voor de eigenaar.

Voor deze sessies kom ik graag ter plaatse. Op deze manier komt alles het beste tot zijn recht, in de natuurlijke habitat. Samen met jou bekijk ik wat de beste invalshoek is voor het portret van het dier. Ik kan hierbij ook adviseren over de compositie en kleurgebruik. Zo zorgen we ervoor dat het schilderij helemaal naar jouw wens is. Het schilderij wordt afgewerkt met een beschermende laklaag, zodat het beschermd is tegen stof en vocht.

portret Dirk Van Houtven Portret-Eren schilderkunst & portretten schilderen

Samen met jouw trouwe vriend poseren? Dat kan!

Mocht je graag zelf ook op het schilderij willen staan, dan is dat zeker mogelijk. We overleggen samen wat de beste positie is en ik verwerk jouw wensen in het schilderij. Zo krijg je een uniek portret van jou en je favoriete dier.

Geïnteresseerd?

Laten we kennismaken. Samen met jou bekijk ik wat de beste oplossing voor jouw situatie is. Zodat je een origineel schilderij-op-maat krijgt, die jouw verhaal het beste tot zijn recht laat komen. En dat generaties lang.