schilderijen op maat

Portret Huwelijk

 

Dirk Van Houtven- Schilder
portret Dirk Van Houtven Portret-Eren schilderwerk

Samen begin je aan een nieuw hoofdstuk. Een kwalitatief portret voor een huwelijksverjaardag toont liefde en verbondenheid. Daarom is een huwelijksportret ook een mooi en origineel geschenk.

Wat kan je verwachten?

Ik nodig jullie of het koppel in kwestie graag uit in mijn schildersatelier in Heist-op-den-Berg. Na een babbel als kennismaking leg ik hun unieke liefdesverhaal vast op het canvasdoek.

Tijdens de kennismaking bespreken we jullie relatie, hoe jullie elkaar hebben ontmoet, wat jullie liefde voor elkaar zo bijzonder maakt en welke momenten in jullie relatie belangrijk zijn om vast te leggen op het schilderij.

Door deze informatie te verzamelen, kan ik het schilderij meer diepgang en betekenis geven en jullie verhaal tot leven brengen. 

Bovendien maak ik tijdens de kennismaking ook schetsen en foto’s van jullie, zodat ik een beeld krijg van jullie uitstraling en lichaamstaal. Op basis hiervan maak ik een compositie die het beste bij jullie past en die de juiste sfeer uitstraalt. Hierbij hou ik ook rekening met jullie wensen en verwachtingen, zodat het schilderij perfect aansluit bij jullie persoonlijkheden en relatie.

portret Dirk Van Houtven Portret-Eren schilderwerk

Maak een afspraak

Een portretschilderij is niet alleen een mooi cadeau voor een huwelijksverjaardag, maar ook voor andere bijzondere momenten in jullie relatie, zoals een verloving of een jubileum. Plan alvast jullie kennismakingsgesprek in en dan zie ik jullie snel! 

TIP: Wil je het toekomstige echtpaar laten portretteren als verrassing? Dan geef je deze sessie beter als cadeau. Deze unieke ervaring is als het ware de kers op de bruidstaart.

Geïnteresseerd?

Ontdek alvast wat het portret zal kosten die jij voor ogen hebt. Laat onderstaande gegevens achter en dan voorzie ik je zo snel mogelijk van jouw prijs op aanvraag.